Ψύκτες και εξοπλισμός κυκλώματος αέρα

Οι ψύκτες Daikin ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες για την παροχή ενεργειακά αποδοτικής βιομηχανικής ψύξης και ψύξης ή θέρμανσης. Έτσι δημιουργούν συνθήκες άνεσης και ασφάλειας, στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε.

Καλέστε μας σήμερα για ειδικές προσφορές!

+30 26710 23789

info@andreatos.gr

Σιτεμπόρων 8

Αργοστόλι, 28100, Κεφαλονιά.

Εξειδικευμένα συνεργεία

Η ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ. είναι εξειδικευμένη εταιρία θέρμανσης – κλιματισμού και ενεργειακών συστημάτων, με έδρα την Κεφαλονιά

24/7 υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες μας και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα τους

Προσιτές τιμές

Στο φιλικό περιβάλλον της εταιρίας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ενεργειακή αποδοτικότητα
Οι ψύκτες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες αντλίας θερμότητας και inverter, καθώς και προαιρετική ανάκτηση θερμότητας. Έτσι, επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση της μονάδας και ο απόλυτος έλεγχος στη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους, ενώ η τεχνολογία inverter επιτρέπει στη μονάδα να λειτουργεί σε συνθήκες μερικού φορτίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και των εκπομπών CO2 έως και κατά 25%.
ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδρεάτος
ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδρεάτος
Κατασκευασμένοι για εσάς
Οι ψύκτες Daikin είναι ευέλικτοι και εύκολα προσαρμόσιμοι σε οποιοδήποτε περιβάλλον και σε κάθε ανάγκη σας. Προσφέροντάς σας περισσότερες από 150 διαφορετικές επιλογές, (όπως συμπληρωματικές αντλίες, συστήματα ηχομόνωσης, επιλογές για μεταφορά, ανάκτηση θερμότητας, ταχεία επανεκκίνηση και πολλά άλλα), συνεχής προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε λύσεις που να ικανοποιούν όλες σας τις απαιτήσεις.

Χρειάζεστε την βοήθεια μας;

Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για άμεση εξυπηρέτηση από τους τεχνικούς μας