Αεροκουρτίνες Biddle

Μειώστε την απώλεια θερμότητας από την πόρτα εισόδου και σταθεροποιήστε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου σας, συνδυάζοντας το σύστημα κλιματισμού της Daikin με την ενεργειακά αποδοτική αεροκουρτίνα Biddle.

Καλέστε μας σήμερα για ειδικές προσφορές!

+30 26710 23789

info@andreatos.gr

Σιτεμπόρων 8

Αργοστόλι, 28100, Κεφαλονιά.

Εξειδικευμένα συνεργεία

Η ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ. είναι εξειδικευμένη εταιρία θέρμανσης – κλιματισμού και ενεργειακών συστημάτων, με έδρα την Κεφαλονιά

24/7 υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες μας και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα τους

Προσιτές τιμές

Στο φιλικό περιβάλλον της εταιρίας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Καταπολεμήστε την απώλεια ενέργειας
Καλωσορίστε τους επισκέπτες με ανοικτές πόρτες και περιορίστε την απώλεια θερμότητας με τις αεροκουρτίνες Biddle. Εξαλείφοντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας στο εσωτερικό, οι αεροκουρτίνες μας εγκαθίστανται πολύ εύκολα και σας βοηθούν να διατηρήσετε σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος, ενώ μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, σε σύγκριση με τα τυπικά ηλεκτρικά μοντέλα.
ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδρεάτος
ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδρεάτος
Μια έξυπνη επένδυση
Λειτουργώντας σε συνδυασμό με το κλιματιστικό σας Daikin, η αρχική σας επένδυση σε αεροκουρτίνα Biddle θα έχει αποσβεθεί σε λιγότερο από 18 μήνες. Η ενσωμάτωση της αεροκουρτίνας στο συστημα κλιματισμού του χώρου σας γίνεται εύκολα και δεν απαιτεί επιπλέον κόστος εγκατάστασης, όπως πρόσθετα συστήματα νερού, συστήματα σωληνώσεων ή λέβητες. Οι απώλειές σας σε θερμότητα θα μειωθούν κατά 80-85%, ενώ επειδή είναι 72% πιο αποδοτική σε σύγκριση με τα τυπικά ηλεκτρικά μοντέλα, επενδύοντας σε μια αεροκουρτίνα Biddle θα μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας.

Χρειάζεστε την βοήθεια μας;

Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για άμεση εξυπηρέτηση από τους τεχνικούς μας